Interiørtips fra Slettvoll

Vi i Slettvoll ser det unike med dette boligprosjektet hvor gamle Lillo Gård blir hovedattraksjonen. Det idylliske gamle gårdstunet med vakre uteområder, lekeplasser og gangveier gir området en helt spesiell opplevelse og en grønn lunge for beboere i alle aldre.

Det vernede hovedhuset blir restaurert. Det pustes igjen liv i de gamle bygningene ved at det flytter inn hyggelige kafeer og butikker. Slettvolls historie strekker seg tilbake til 1951. Og siden det har dyktige håndverkere på Sunnmøre skapt tidløse og komfortable møbler. Hvert enkelt møbel er unikt, og lages spesielt for den enkelte kunde.

Det er mulig å velge blant mer enn 200 ulike tekstiler, hud, treverk i flere farger og ulik sittekomfort. Alt er nøye utvalgt for å oppfylle meget høye krav til kvalitet og for å gi rom til å skape en personlig stil.

Slettvoll leverer møbler til ”hele huset”. Alt fra den komfortable lenestolen til madrasser og sengetøy i fantastisk kvalitet. I tillegg har Slettvoll satt sammen en kolleksjon tepper, lamper, puter, pledd og interiørvarer.

Leilighet-4.3.5-Soverom

Trendbildet fremover vil bli preget av det lune og koselige, med nye farger og materialmiks – i mange variasjoner. Uttrykket er dempet og rolig, kontinentalt, klassisk og elegant. Trendene preges også av naturfarger som basisfarge, men med både brente, varme og gyldne farger så vel som nyanser i blått som komplementære farger.

Kontrastene i struktur og kombinasjoner av tørre, grove og blanke stoffer gir et spennende og levende uttrykk når det blandes. Veggfarger kan gjerne være mørke, så vel som i lyse pastellfarger. Natur er sentralt også på kjøkkenet, blant annet med tanke på materialvalget. En kombinasjon av synlig treverk og malte flater er veldig i tiden. Flere velger derfor for eksempel malte overskap sammen med synlig treverk på underskap. Å kombinere ulike materialer på benkeplatene er også et grep for å integrere flere materialer. I tillegg ser man i økende grad bruk av åpne skapløsninger og hyller.

Hos Slettvoll møter kunden kunnskapsrike ansatte som gjerne hjelper til med innredningen. Enten man skal innrede et helt hjem, eller bare ha et nytt teppe. Ønsker du hjelp med valg av materialer og overflater, fargesetting og eventuelle spesialtilpassede løsninger har vi egen interiørarkitekt som kan som kan leies inn for å bistå med dette.

Vi gleder oss til å hjelpe dere med å sette et personlig preg på deres nye bolig.

Gry Thalberg
Interiørarkitekt